Voor als je zelf wilt gaan trainen

Train-de-Trainer

Wanneer
30 maart 2020, 9:30 - 16:30
Waar
Ede, Horapark 2
Voor wie
Winkelmedewerkers die willen trainen over Veilig Werken

Een veiligheidsexpert in huis

Volg de train-de-trainer

Het volgen van één training maakt iemand nog geen expert. Het is belangrijk om het thema regelmatig te blijven herhalen. Daarom is er de mogelijkheid om een train-de-trainer te volgen. In deze training leren deelnemers hoe zij zelf hun kennis en kunde kunnen overdragen op collega’s.

Voor wie?

De train-de-trainer is geschikt voor medewerkers die het leuk vinden om anderen iets te leren. Daarnaast hebben zij al veel kennis over het thema veiligheid. In de train-de-trainer is er vooral veel aandacht van hoe je kennis overbrengt.

Het helpt om in je team een veiligheidsexpert te hebben

Samen met FNV hebben we gekeken hoe we zoveel mogelijk medewerkers kunnen bereiken met onze trainingen. Naast een mooie online leergang is daar ook een praktijktraining uit naar voren gekomen.

Maar hoe zorg je ervoor dat veiligheid een belangrijk thema blijft op de werkvloer? Daarvoor hebben we het train-de-trainer programma ontwikkeld. In deze training leren deelnemers hoe zij veilig werken op een goede manier over kunnen brengen naar de winkelvloer. De training is geschikt voor medewerkers die inhoudelijk al veel van het thema weten. De nadruk van deze training zal liggen op de didactische kwaliteiten. Het doel hiervan is dat deze persoon het eigen team kan trainen, coachen en begeleiden op het gebied van veiligheid. Dat leidt tot een hoog veiligheidsbewustzijn op de werkvloer. Daar maken we ons samen sterk voor!

KdeKeijzer

Meld je aan!

Deelname is gratis!

Aanmelding train-de-trainer

  • Ja, ik meld me aan voor de gratis train-de-trainer bijeenkomst. Na aanmelding wordt er binnen 5 werkdagen contact met me opgenomen om verdere details te bespreken.
    Kies hierboven hoe wij met je gegevens om mogen gaan. Het eerste veld is verplicht. Klik hier voor het privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.